Animecon 2016

Animecon 2016 kävijäpalautteeseen voi vastata alla olevan formin kautta, tai tämän linkin kautta!

 

Entä jos oma maailmamme ei olisikaan ainut todellisuus? Olisiko sittenkin mahdollista, että jossain toisessa ulottuvuudessa Titaanien Sodasta (Shingeki no Kyojin) tutut tiedustelujoukot taistelisivatkin gundameja vastaan? Olisiko maailma parempi paikka, jos Ashista olisi sittenkin tullut Pokemon-mestari (oho, spoileri)? Aiheuttiko Noragami sinussa suurta kiinnostusta kahdella eri todellisuudellaan, jossa toinen maailma on ihmisten ja toinen erilaisten henkien? Mitä jos Sailor Moonin Usagi on sittenkin sarjan pahis?

Miksi hyväksyä tylsä ja harmaa totuus ja tyytyä vain yhteen maailmaan, kun voi saada useamman kerralla? Animecon 2016 taistelee kaanonisia animeloppuja vastaan ja leikkii crossovereilla kuin Clamp konsanaan. Teemana on tänä vuonna alternate universe.

Järjestyssäännöt

Tapahtumassa pätevät sekä Suomen lait että Jyväskylän kaupungin järjestyssäännöt. Muistathan lukea kaikki tapahtumassa pätevät järjestyssäännöt järjestyssäännöt -sivultamme ennen tapahtumaa! 

Animecon 2016 liput on myyty loppuun. 

Animecon 2016 sivut

Sivuilta löydät ajankohtaiset tapahtumaa koskevat tiedot sekä yhteystiedot. Animecon 2016 järjestetään 9.-10.7. Jyväskylän Paviljongissa. Tapahtuma on pääsymaksullinen. Lisätietoa lipunmyynnistä ja tapahtuman sisällöstä on tulossa vielä kevään aikana.

 

Sponsorit

NintendoFantasiapelitBard & Jester