Järjestyssäännöt

Tapahtumassa pätevät sekä Suomen lait että Jyväskylän kaupungin järjestyssäännöt.

Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus takavarikoida järjestyssääntöjen vastaiset aseet, aineet ja esineet tapahtuman ajaksi, sekä tarvittaessa poistaa järjestyssääntöjä tai järjestyksenvalvojan käskyä rikkovat kävijät pois con-alueelta. Tällaisessa tilanteessa tapahtuma ei korvaa sisäänpääsylipun hintaa kävijälle.

Aseet ja propit

Tapahtumapaikalle ei saa tuoda oikeita aseita. Harjoitus-, metallijäljitelmä- ja inert-aseiden tuominen ja käsittely tapahtumapaikalla on kielletty. Asuun kuuluva ase tulee merkitä asiankuuluvasti. Aseen piippu merkitään sekä piipusta että perästä/kahvasta. Myös aseen suu on peitettävä. Asepropit ovat osa asua, eikä niillä saa heilua ympäriinsä kuin kuvia otettaessa.

Propit eivät saa olla puuta kovempaa materiaalia. Sisätiloissa liikuttaessa suuret propit on jätettävä narikkaan ja varsinkaan ohjelmasaleihin niitä ei saa viedä. Ota yhteyttä ohjelman järjestäjään, mikäli proppisi vaatii erityisjärjestelyjä esim. cosplay-ohjelmiin osallistuessasi. Jos et ole varma, onko aseesi/proppisi sallittu tapahtumassa, ole yhteydessä turvavastaavaan ennakkoon tai jätä ase/proppi kotiin.

Päihteet

Alkoholin ja muiden päihteiden tuonti tapahtuma-alueelle, sekä esiintyminen niiden vaikutuksen alaisena alueella on kiellettyä. Tupakointi on kielletty sisätiloissa sekä ulko-ovien läheisyydessä. Kielto koskee myös tupakanomaisia tuotteita, kuten sähkötupakkaa. Tapahtuman täysi-ikäisten iltabileissä on anniskeluoikeus.

Käyttäytyminen

Pidetään tapahtumapaikka siistinä yhdessä. Ethän siis roskaa, ja jos näet jonkin roskiksen täyttyneen, voit kertoa siitä esim. Infon työntekijöille.

Muistattehan kunnioittaa muiden kävijöiden koskemattomuutta pyytämällä luvan, ennen kuin otatte heistä kuvia, halaatte tai koskette heidän pukuihinsa ja/tai proppeihinsa. Kulkuväyliä ei saa tukkia kuvaamalla ahtaissa paikoissa, istumalla rappusissa ym. Kanssakävijöiden ja työvoiman ahdistelu tapahtumassamme on kielletty ja järjestyksenvalvojat voivat poistaa tapahtumasta epäasiallisesti käyttäytyvät henkilöt.

Sponsorit

Bard & JesterNintendoFantasiapelit