Oheisohjelma

PELIHUONE

Tervetuloa pelihuoneeseen! Täällä pääset testaamaan taitojasi useissa eri peleissä. Voit pelata kavereitasi, konetta taikka muita pelihuoneen asukkeja vastaan. Pelihuoneelta löytyy konsoleita moneen lähtöön, muun muassa PS4, PS3, Xbox 360, WII ja Wiiu.  Pelihuone on auki koko conin aukioloajan.Otathan muut pelaajat huomioon ja noudatat pelihuoneen aikarajoja.

Pelattavaksi löytyy ainakin SF5, Blazblue, Guilty Gear XRD Revelator, Naruto Ultimate Ninja Storm, Project Diva 2.nd F, Persona 4 Arena Ultimax, Mario Kart, Super Smash Bros Brawl ja paljon muuta!

Tämän vuoden turnauspelinä toimii juuri ilmestynyt Guilty Gear XRD Revelator! Peli on nopeatempoinen ja äärimmäisen tyylikäs taistelupeli jossa on suuri määrä persoonallisia ja erilaisia hahmoja! Peliä pääsee harjoittelemaan pelihuoneella milloin vain. Turnausalustana toimii PS4. Oman ohjaimen tuonti on suotavaa, esimerkiksi arcade stickejä ei ole ylimääräisiä.

Turnaukseen voi ilmoittautua jo lauantain aikana infossa. Turnausformaatti määräytyy osallistujien mukaan. Osallistujia mahtuu mukaan maksimissaan 16.

Pelihuone on auki lauantaina 10-20 ja sunnuntaina 9:30-18 A-hallissa.

KUVAUSPALVELU

Conikuvat.fi:n maksuton kuvauspalvelu ja photoshoot-kioski palvelevat tapahtuman kävijöitä. Voit käydä ottamassa itsestäsi yksin tai ryhmän kanssa kuvan kuvauspisteellä. Uutena paikalla on myös photoshoot-kioski, josta voit käydä varaamassa valokuvaajan mukaasi photoshoot-matkalle. Paikalta löydät myös ehdotuksia erilaisista toimivista lähialueiden photoshoot-kuvauspaikoista. Voit toki valita kuvauspaikan myös vapaasti.

Kuvauspalvelu on auki lauantaina 11-17 ja sunnuntaina 11-15.

KARAOKE

Karaoken monipuolisesta biisivalikoimasta löytyy varmasti kaikille jotain. Tervetuloa laulamaan! 
Biisilistaa voit tarkastella etukäteen tästä!

Karaoke on auki lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-16 Gustafissa.

RYTMIPELIPISTE

Mitä olisikaan viikonloppu ilman sitä yhtä carameldansenia? Perinteeksi muodostunut rytmipelipiste on metelöimässä koko tapahtuman ajan! Tule esittelemään taitojasi tai muuten vain pitämään hauskaa kanssamme!

Rytmipelipiste on auki lauantaina 10-20:30 ja sunnuntaina 9:30-17 A-hallissa.

MANGAKIRJASTO

Mangakirjastossa voit rauhassa lukea lempimangaasi tai tutustua uuteen sarjaan. Muista noudattaa tilan hiljaisuussääntöjä ja kuunnella kirjastovänkärin ohjeistuksia. Mangakirjaston omistaa Nekocon ry.

Mangakirjasto on auki lauantaina 11-18 ja sunnuntaina 10:30-16:30.

 

Sponsorit

FantasiapelitNintendoBard & Jester