Kunniavieraat

REIKA

Kymmeniätuhansia faneja asuillaan ihastuttava cosplayn ammattilainen, Reika, kiertelee ympäri maailmaa eri tapahtumissa ja vihdoin voimme ylpeänä ilmoittaa hänet tulevaksi myös Suomeen!

Reikalla on jo 20 vuoden kokemus cosplayn saralta ja hänet tunnetaan parhaiten miespuolisista cosplaykohteistaan ja uskomattoman tarkasta sekä huolellisesta kädenjäljestään.

Näemme hänet ohjelmavieraana ja myös osana vuoden 2016 Animeconin cosplaytuomaristoa!

Viralliset kotisivut (Facebook)

Twitter

ANIMENZ

Animeconin vuoden 2016 musiikkivieraana toimiva Animenz tunnetaan musiikkiopiskelijana, joka on 7 vuoden youtubessa olon aikana noussut yhdeksi tunnetuimmaksi youtube pianistiksi animemusiikin saralla. Videoittensa ja sovituksiensa lisäksi hän tekee konserttikiertueita animetapahtumissa ja konserttihalleissa ympäri maailmaa.

Viralliset kotisivut (YouTube)

Facebook

Hyvä conikansa,

olemme saaneet huolestuneita sähköposteja ja kysymyksiä Animenzin osallistumisesta tapahtumaamme johtuen vieraamme alkavasta tauosta animemusiikin parissa. Vaikka Animenz on ottanut askeleen taaksepäin animemusiikin saralla saadakseen opiskelunsa päätökseen, hän tulee siitä huolimatta ilolla kunniavieraaksemme.  Nekocon RY ja Animenz Productions Ltd. kiittävät paljon teitä kaikista viesteistä, terveisistä ja lämpimistä tsemppauksista. Juhannusviikonlopun kunniaksi haluamme myös julkistaa kappalelistan. Nähdään Animeconissa sekä vuoden tunnelmallisimmassa konsertissa!

1. Swordland Online Medley
2. This Game (No Game No Life - OP)
3. Colors (Code Geass - OP)
4. Guren no yumiya (Shingeki no kyojin - OP)
5. My Soul Your Beats (Angel Beats - OP)
6. Howl's Moving Castle Main Theme
7. My Dearest (Guilty Crown - OP)
8. Blue Bird (Naruto: Shippuuden - OP)
9. Again (Fullmetal Alchemist: Brotherhood - OP)
10. Brave Shine (Fate/stay night: Unlimited Blade Works - OP)
11. Hikaru nara (Shigatsu wa kimi no uso - OP)
12. Unravel (Tokyo Ghoul)
13. Butter-Fly (Digimon Adventure - OP)

Sponsorit

NintendoFantasiapelitBard & Jester