Majoitus

Paljon toivotun lattiamajoituksen myynti alkaa Kompassissa! Kävijöitä varten olemme varanneet tiloja Viitaniemen koulusta sekä Jyväskylän Tanssiopistosta.

Majoitus ei sisällä yöpymisvälineitä, joten ota lattiamajoitukseen kaikki tarvitsemasi, kuten makuupussi, patja, sekä tyyny. Jos olet herkkäuninen, niin ota mukaasi myös korvatulpat.

Muistutamme, että lattiamajoitus on tarkoitettu nukkumista varten, joten annetaan kaikille mahdollisuus rauhallisiin ja hyviin yöuniin. Majoituspaikalta kuitenkin löytyy pieni tila rauhallista hengausta varten. Paikalta löytyvät myös majoituksen oma työvoima ja järjestyksenvalvojat, jotka pitävät huolen majoittujien  turvallisuudesta ja viihtyvyydestä

Paikkoja on rajoitetusti, joten osta liput lattiamajoitukseen hyvissä ajoin! Suljemme lattiamajoituslipunmyynnin noin viikko ennen tapahtumaa, jos paikkoja on vielä jäljellä. Hinta on 10 euroa yöltä.  Ilmoita jokaisen yöpyjän tiedot, sekä jos tarvitset esimerkiksi henkilökohtaista avustajaa.

Viitaniemen koululle on varattavissa aamupala, joka maksaa 3,5e/aamu. Aamupala sisältää kahvin/teen/mehun, leipää, jogurttia, sekä puuroa. Ilmoita mahdollisista allergioista hyvissä ajoin ennen tapahtumaa majoitusvastaavalle.

Majoituslippujen myynti loppuu 4.7. kello 18!

Majoituskohteet:

Viitaniemen koulu

OSOITE: Viitaniementie 20, Jyväskylä

 

Majoitus avataan perjantaina kello 18 ja on suljettuna lauantaina kello 12-18 välisen ajan. Sunnuntaina lattiamajoitus suljetaan kello 11. Työvoiman majoituksesta lähetetään erillinen sähköposti.

 

Jyväskylän Tanssiopisto

OSOITE: Vapaudenkatu 48-50, pohjakerros (käynti sisäpihan puolelta), Jyväskylä

 

Jos tarvitset esimerkiksi henkilökohtaista avustajaa lattiamajoituksessa, niin ilmoitathan siitä sähköpostitse ennen lipun ostamista.

Jos sinulle tulee kysyttävää lattiamajoituksen suhteen tai tarvitset apua sopivan hotellin etsimiseen, niin otathan yhteyttä majoitusvastaavaan sähköpostitse majoitus@animecon.fi

Majoitus avataan perjantaina kello 18 ja on suljettuna lauantaina kello 12-18 välisen ajan. Sunnuntaina lattiamajoitus suljetaan kello 11. Työvoiman majoituksesta lähetetään erillinen sähköposti.


Majoituspaikkoja löytyy myös seuraavista hotelleista!

Jos et saa vastausta sähköpostiisi parin päivän kuluessa, niin lähetäthän viestisi uudelleen.
 

 

Sponsorit

Bard & JesterFantasiapelitNintendo