Taidekuja

Animeconissa 2016 löydät taas upean taidekujan täynnä ihania taideteoksia: fanarttia, printtejä, kortteja, tarroja, magneetteja, koruja sekä muita taiteen ja käsitöiden harrastajien töitä. Taidekuja täytyy ehdottomasti kokea ja sitä varten kannattaa varata hieman käteistä mukaan!

Taidekuja on auki lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-17.

Alta löydät taidekujakartan sekä taidekujalaiset. Kuvat aukeavat suuremmiksi avaamalla ne uuteen välilehteen hiiren oikeanpainikkeen kautta. 

Taidekujakartta

1. Fisukenka & Fuugis    

Fisukenka - DeviantArt


Pöydältäni löytyy fanitaidetta peleistä ja anime sarjoista sekä originaali taidetta. Tulkaa nappaamaan Saitaman kaljunkiiltävät tarrat itsellenne ja antamaan suurille ( miehisille ( ͡° ͜ʖ ͡°)‎ ) julisteille uusi koti~ ★ 

http://fisukenka.deviantart.com/art/ONE-PUNCH-MAN-Genos-579765565http://fisukenka.deviantart.com/art/Smoker-One-Piece-573278703http://fisukenka.deviantart.com/art/Chat-Noir-587628759

Fuugis - DeviantArt

Jos esimerkiksi söpöt alpakat, Splatoon, Pokémon tai Zelda -pelit ovat mieleesi, tervetuloa vilkaisemaan pöydän tarjontaa~ :3

http://fuugis.deviantart.com/art/Zelda-with-her-Loftwing-581936194http://fuugis.deviantart.com/art/Little-traveler-610092626http://fuugis.deviantart.com/art/Nora-584142877

2. Apila Pepita

Kotisivu
Apila Pepitan pöydässä myynnissä sarjakuvalehtisiä, värikkäitä taideprinttejä sekä tarroja ja mangneetteja söpöistä elukoista.

http://apilapepita.com/Gardening-Monsterhttp://apilapepita.com/Space-Bunnieshttp://apilapepita.com/Orava-Taikametsassa

3. Bustergarou & Saarakala

Taidekujapöytämme tarjoaa taideprinttejä, jotka kattavat eri tyylejä ja tekniikoita laidasta laitaan. Valikoimissamme on sekä söpöä että vähän karumpaa meininkiä! Myymme myös omakustanne pienlehtiä sekä kokopitkää sarjakuva-albumia ja tarroja.

Bustergarou - DeviantArt

http://aleksiremesart.deviantart.com/art/Kuolematon-567831829http://aleksiremesart.deviantart.com/art/Jotaro-Kujo-593382897http://aleksiremesart.deviantart.com/art/Hisako-590321559

Saarakala - Kotisivu

http://pipiu.sarjakuvablogit.com/2015/05/14/tarroja/

4. Ered

Tumblr
Printtejä, omakustannesarjakuvia, tarroja ja muuta pikkusälää. Enimmäkseen originaalikamaa mutta joukossa myös jokunen fanart.

5. Heikala & Lettumarsu

Heikala - Tumblr & Kotisivu

Pöydältä löydät kaikkea söpöä. Tarjontaan kuuluu originaalituotteita ja fanitaidetta mm. tarrojen, printtien, kangaskassien ja omakustanteiden muodossa. Tuotteet ovat laadukkaita ja ne on tehty käsityönä.

Lettumarsu - Instagram

Fanarttia ja originaalijuttuja printtien, t-paitojen ja omakustanteiden muodossa. Tervetuloa tutustumaan!

6. Miisa Lopperi & Kiwii

Miisa Lopperi - Tumblr

Charmeja, patcheja, postikortteja, kirjanmerkkejä ynnä muuta käytännöllistä fantasia- sekä fanikamaa. 

Kiwii - Tumblr

7. Dicenete

DeviantArt
Myyn printtejä, postikortteja, tarroja ja kangaskasseja. Printtien aiheina on sekä fanart (Esim. League of Legends, Pokemon, Digimon, Final Fantasy) ja originaalit työt fantasia- ja scifi-teemoilla.

8. Matti Maalismaa    

Tumblr
Valtaosa tuotoksistani on koruja, koriste-tai käyttöesineitä ja elokuva & tjsp. replikoita. Käytän paljon kierrätysmateriaaleja erityisesti koruissa. Replikoita tehdessäni pyrin tuomaan ruuduilta & sivuilta tutut esineet todeksi niin muodossa, materiaalissa kuin funktiossa mahdollisuuksien salliessa. Animeconin taidekujalle aion tuoda pieniä/pienehköjä metalliesineitä ja koruja(sekä omaa suunnittelua että sarjoista ja elokuvista tuttuja), karttoja, ja mahdollisesti jotain muuta kivaa ja mielenkiintoista.

9. Airi Kervinen    

Tumblr
Pöydästäni löytyy erilaisia printtejä, kirjanmerkkejä, tarroja sekä kaikkea muuta kivaa! Tarjolla on sekä fanarttia että alkuperäistä tuotantoa. Teen myös paikan päällä tilaustöitä. 

10. Mirusuperstar (Miru Kuma Crochet)

Facebook
Tarjolla ihania ja söpöjä amigurumeja, hiuskoruja ja pikselitaidetta. Kaikkea avaimenperistä isompiin pehmoihin, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain. Otan mieluusti myös pieniä tilaustöitä vastaan conia varten!

11. Sulo    

Tumblr
Videopeleistä ja animestä printtejä sekä pikkusälää kuten tarroja ja pinssejä!

12. Marika Kyllönen    

Pöydältäni löydät pussukoita, kortteja ja tarroja! Piirrän mielelläni söpöjä eläimiä ja hauskoja kuvia lempihahmoistani. 

13. Mouru

DeviantArt
Myynnissä on niin fanarttia kuin orginaaleja aiheita, printeistä avaimenperiin ja tarroihin.

14. Lotta Halonen    

Tumblr

15. Pastelliunelmia

Tumblr
Teen söpösiä ja herkullisen värisiä koruja ja pikkuesineitä, joissa pääosassa ovat massasta näperrellyt eläimet, otukset, herkut ja namit. Näiden lisäksi valikoimassa myöskin erittäin söpösiä kangaspussukoita monessa koossa! 

16. Broci

Tumblr
Pöydästäni löytyy taideprinttejä ja kortteja, tarroja ja kirjanmerkkejä. Tummansävyistä ja söpöä, kauhua ja mythologiaa.

17. ShrubSparrow

DeviantArt
Valikoimissani on Pokemon- ja luontoaiheisia tarroja, kortteja sekä printtejä. Kuvat on maalattu perinteisesti vesi- tai akryyliväreillä.

18. SIRO

Tuotteisiimme kuuluu, käsintehtyjä peli- ja herkkuaiheisia korviksia, hius-rusetteja/somisteita, patsaita ja poseerattavia koriste- fimosta tehtyjä kaulakoruja.

19. MacGreen & Loihtuja

Pöydältämme löytyy printtejä tekemästämme fanitaiteesta sekä originaali ideoista. Valikoimaan kuuluu muunmuassa A3 ja A4 kokoisia laadukkaita printtejä, postikortteja ja tarroja.
Mukana on myös pieniä eriä alkuperäisteoksia ja käsin tehtyjä magneetteja, sekä mahdollisesti myös avaimenperiä/charmeja.

MacGreen  - DeviantArt

Loihtuja  - DeviantArt

20. Carla & Reeta    

Carla  - DeviantArt

OC/fanart printtejä

Reeta  - DeviantArt

Printtejä sekä omista hahmoista että fan arttia. 

21. Sisko Hiitteenkallio 

Eläinaiheisia printtejä antromorfeista ns. tavallisiin öttiäisiin sarjakuvamaisella tyylillä.

22. Sara Valta & Otso Ahosola 

Pöytämme on teemaltaan hyvin fantastinen. Meiltä löytyy monenmoista printtiä, sarjakuvaa, avaimenperiä, tarroja sekä CD -levyjä, joiden värikkäät sävellykset sopivat fantasia teemaan kuin nakutettu.

Sara Valta - Tumblr

Otso Ahosola

23. Finnish Tales

Pöytätarjontamme tulee olemaan värikäs ja monipuolinen! Tiedossa olisi myös kuvaprinttejä, mutta enimmäkseen painotumme käsitöihin: pääasiassa erilaisia kaula- ja korvakoruja sekä yhden jäsenemme tekemiä asusteita löytyy jokaiseen makuun. Töiden aiheet ovat enimmäkseen originaaleja ja korut täysin uniikkeja, mutta eiköhän kattaukseen eksy myös teoksia, joilla osoittaa rakkautensa Sitä Oikeaa Sarjaa kohtaan!

24. qpeura & mimu

qpeura - Tumblr

Pöydältä löytyy erinlaisia printtejä, tarroja, kirjanmerkkejä ja muuta! Tuotteissa esiintyviä sarjoja ovat esimerkiksi one piece, osomatsu-san, steven universe ja undertale. Tervetuloa moikkaamaan ja kyselemään vaikka tilaustöistä!

mimu - DeviantArt

Hei! Myyn suurimmaksi osaksi Steven Universea ja One Pieceä mutta muitakin sarjoja löytyy! Printtien lisäksi myyn pinssejä, kirjanmerkkejä ja tarroja. Teen myös tilaustöitä jos mieli halajaa! Kaikki on tervetulleita tervehtimään! 

25. Annika Yrjölä - DeviantArt

Valikoimaani kuuluu kaikkea söpöä koruista asusteisiin ja amigurumeista sisustustuotteisiin.

26. Team Pärvelö

Kotisivu
Team Pärvelön pöydästä löytää monenlaisia sarjakuvia, kuten vuosittain ilmestyvän japaniharrastus-aiheisen Gaijinin, naisten välisestä rakkaudesta kertovan Lepakkoluola-antologian ja Hanna-Piritan pikkuzinejä. Lisäksi meillä on tarjolla printtejä Laura Haapamäen fantasiakuvituksista, tarroja, postikortteja ja muuta jännää!

27. Karu

Tarjolla on käsin maalattuja mukin- ja pannunalusia. Teemoina löytyy muunmuassa kaikenlaiset pelit ja Ghibli. Myöskin myyn grafiikan vedoksia, sekä printtejä ja originaaleja vesiväritöitä.

28. Saara & Late

 Fanitaidetta monista eri peli- ja animesarjoista, kuten Haikyuu, Yu Gi Oh ja Final Fantasy.  Pöytätarjontamme koostuu erikokoisista printeistä ja tarroista.

Saara - Tumblr

Late - DeviantArt

29. Sanmagumo

Kotisivu
Sarjakuvaryhmä Sanmagumo julkaisee Animeconissa uuden Suomili!-kokoelmateoksen. Innostunut suomalais-japanilainen tekijäporukkamme lähestyy Suomea toisessa maailmansodassa sarjakuvin ja asia-artikkelein. Taistelut, lotat, sotakoneet, rakkaus, Mannerheim, Japani?! Pöydältämme ilman muuta myös aiemmat kirjamme suomalaisesta ruuasta ja kahden maan yokaista sekä suomeksi että japaniksi. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

30. Myrntai

Tumblr
Pöllöjä, kissoja ja musteotuksia! Niitä ja vähän muutakin löytyy printteinä, postikortteina, kirjanmerkkeinä, tarroina sekä sarjakuvana pöydältäni.

31. Anni K. & Anayte

Anni K. - Tumblr

Myyn mm. omakustannesarjakuvia, printtejä, postikortteja ja kirjanmerkkejä, lähinnä omasta Transfusions-nettisarjakuvastani, mutta myös fanarttia.

Anayte - Tumblr

Sarjakuvaa, puuhakirjaa ja tarroja plus muuta kivaa!

32. Monnimies

Tumblr & DeviantArt
Digitaalisesti tehtyjä tuotteita animesta, piirretyistä, peleistä, myyttisistä olennoista ja paljon muuta. Eri kokoiset printit, kirjanmerkit, kortit, vihkot, chibit, tarrat ja nyt myös rintanapit kuuluvat valikoimaan!

 


Jos sinulla on kysymyksiä tai muuta taidekujaan liittyvää asiaa, ota yhteyttä taidekujavastaavaamme sähköpostilla taidekuja@animecon.fi.

Sponsorit

Bard & JesterNintendoFantasiapelit